Nordfyn Erhvervs Rådgiverkorps


Nordfyn Erhvervs rådgiverkorps tilbyder gratis hjælp målrettet iværksættere og nystartede virksomheder (0- 3 år). Tilbuddet er gældende for medlemmer af Nordfyn Erhverv.


Rådgiverkorpset består af konsulenter og rådgivere inden for forskellige brancher, som er relevante for de fleste nystartede virksomheder.


Rådgiverkorpsets konsulenter giver 2 timer gratis rådgivning inden for deres kompetenceområde. Det er op til den enkelte virksomhed om den gratis rådgivning består af én rådgivningssession af to timers varighed eller om den kan deles over flere gange. Om rådgivningen, skal foregå ved fysisk møde, over telefon, via e-mail eller en blanding, lader vi være op til den enkelte rådgiver.
Advokat:
______________________________________________________


Søren Olesen
Adelgade 79
5400 Bogense

Søren Olesen

T: 64 81  16 66
E: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

www.advokat-olesen.dk


Søren Olesen – et traditionsrigt advokathus
Vores mål er at være lige ved hånden, når det gælder juridisk bistand og rådgivning. Gennem en målrettet, hurtig og seriøs sagsbehandling vil vi opnå de bedst mulige resultater for vore klienter.

Vores samarbejde med andre advokatfirmaer muliggør hurtig og effektiv inkasso også udenfor vor egen retskreds.

I erhvervsmæssige forhold har vi - udover den generelle rådgivning - en ekspertise indenfor: Hjælp til generationsskifte, inkasso, virksomhedens aftaler, lejeret, ansættelsesforhold og start af egen virksomhed.

Gode råd i tide kan klare mange problemer.

Så kontakt os, når du skal have styr på paragrafferne.