Nordfyn Erhvervs Rådgiverkorps


Nordfyn Erhvervs rådgiverkorps tilbyder gratis hjælp målrettet iværksættere og nystartede virksomheder (0- 3 år). Tilbuddet er gældende for medlemmer af Nordfyn Erhverv.


Rådgiverkorpset består af konsulenter og rådgivere inden for forskellige brancher, som er relevante for de fleste nystartede virksomheder.


Rådgiverkorpsets konsulenter giver 2 timer gratis rådgivning inden for deres kompetenceområde. Det er op til den enkelte virksomhed om den gratis rådgivning består af én rådgivningssession af to timers varighed eller om den kan deles over flere gange. Om rådgivningen, skal foregå ved fysisk møde, over telefon, via e-mail eller en blanding, lader vi være op til den enkelte rådgiver.
Bank:
______________________________________________________


Nordfyns Bank
Adelgade 49
5400 Bogense

Kontakt

www.nordfynsbank.dk
www.nordfynsfinans.dk


Vi er en lokalbank, og det har vi været siden vi slog dørene op for første gang den 8. september 1897.

Vi vil være det naturlige valg af pengeinstitut i vores markedsområde. For at opfylde den mission, har vi et ansvar, der indebærer synlighed og engagement. Vi har lang tradition for at dyrke og styrke det lokale på flere områder.

Som lokal bank skal vi være nærværende. Det handler om, hvad vi kan gøre for dig – og om at levere det, du har brug for. Vi har korte beslutningsveje, der sikrer hurtig og effektiv rådgivning.