Nordfyn Erhvervs Rådgiverkorps


Nordfyn Erhvervs rådgiverkorps tilbyder gratis hjælp målrettet iværksættere og nystartede virksomheder (0- 3 år). Tilbuddet er gældende for medlemmer af Nordfyn Erhverv.


Rådgiverkorpset består af konsulenter og rådgivere inden for forskellige brancher, som er relevante for de fleste nystartede virksomheder.


Rådgiverkorpsets konsulenter giver 2 timer gratis rådgivning inden for deres kompetenceområde. Det er op til den enkelte virksomhed om den gratis rådgivning består af én rådgivningssession af to timers varighed eller om den kan deles over flere gange. Om rådgivningen, skal foregå ved fysisk møde, over telefon, via e-mail eller en blanding, lader vi være op til den enkelte rådgiver.
IT:
______________________________________________________


.

ABM InfoGRAPHIE    
Søndergårds Alle 1
5450 Otterup

Mik Achton-Boel

T: 64 82 22 77        
E: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
www.abm.dk

ABM-InfoGRAPHIE rådgiver og sælger til små og mellemstore virksomheder vedrørende alt indenfor IT. Det være sig PC / servere / printere / netværk og software, som vi forhandler til konkurrencedygtige priser.
ABM udvikler også brugervenlige hjemmesider i ABM CMSsystem baseret på QuickerSite til ligeledes til interessante, lave priser. Dette tilbydes til virksomheder, klubber, foreninger, forsamlingshuse mm.
ABM InfoGRAPHIE er et enkeltmandsfirma og er disponibel efter kl. 17 på hverdage samt i weekenderne.
Installation / rådgivning / undervisning sker hos jer, og jeg hjælper jer i gang med det hele, inden jeg kører igen.
Send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og I hører hurtigt fra mig.
JED it-service
Nordmarksvej 8
5270 Odense N

Jesper Dahlstrøm

T: 66 18  11 68

E: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
www.JED.dk


Personlig rådgivning

Jeg tilbyder personlig rådgivning inden for IT og Telefoni til virksomheder.
Jeg vil som udgangspunkt - baseret på mange års erfaring med IT og Telefoni til små som store virksomheder - have fokus på funktionalitet og sikkerhed i forhold til her og nu behov, samt i forbindelse med virksomhedens planer for vækst.  
Jeg er god til at sætte mig ind i den enkelte forretning og giver min ærlige vurdering og rådgivning ud fra forretningens behov. Så er du klædt på til at foretage de IT og Tele valg der holder længere end 6 måneder
Nordgaard IT
Farstrupvej 79
5471 Søndersø

Claus Rasmussen

T: 24 28 53 56
www.nordgaardit.dk


Nordgaard IT udvikler og drifter IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder.
Nordgaard IT har mange års erfaring med alle typer af IT-drift.
Vores ydelser spænder vidt, og vi er outsourcing-partner for en række virksomheder i ind- og udland.
Vores kernekompetencer er IT-drift 24/7, hvor vi leverer den basale IT-drift og brugersupport. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, så vi er oftest en vital del af vores kunders forretning.
Med nøgleværdier som tilgængelighed, kompetence, værdiskabelse, ansvarsbevidsthed og ikke mindst kvalitetsbevidsthed, ønsker vi at være vore kunders foretrukne partner når det gælder den komplette eller delvise eksterne IT-afdeling.10:30 Visuel Kommunikation
Sanderumvej 16B
5250 Odense SV

Susanne Bjerre

T: 88 13 10 30
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

www.1030.dk10:30 Visuel Kommunikation tilbyder rådgivning inden for grafisk design, virksomhedsidentitet, kommunikation og markedsføring til trykte og digitale medier.
Uanset hvilke udfordringer du måtte have om koncept, omfang, form, farve, medievalg eller markedsføringsbudget, er vi klar til at give en kompetent rådgivning.
Teamet bag 10:30 har mere end 25 års erfaring inden for grafisk og visuel kommunikation Vi har drevet virksomheden sammen siden 2006 og arbejder med konceptudvikling og multimedieproduktion. Vores kundereferencer spænder fra det offentlige til mellemstore og små selvstændige virksomheder.
Nanok Consulting Aps
Søndergade 35
5450 Otterup
Thorbjørn Stegelmann

T: 64 82 26 10
E: info@nanok-consul
www.nanok-consulting.dk

Nanok Consulting ApS er et mindre IT konsulent firma med stor spændvidde.
Med udgangspunkt i et tæt samarbejde med den enkelte virksomhed, og dennes eventuelle andre leverandører, sikrer vi tilpassede løsninger, der matcher virksomhedens behov.
Vi varetager og projekterer mindre såvel som større IT løsninger.
Vores spidskompetence er Microsoft- og Citrix løsninger.
Kerneydelserne er rådgivning, installation, undervisning omhandlende IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, IT-drift og IT-revision.
Vi servicerer i dag netværk af mange forskellige størrelser og har i kundekredsen alt fra mindre
landbrug, dyrlæge- og kiropraktorklinikker, mellemstore entreprenør– og produktionsvirksomheder
til postordrefirmaJelling IT
Sunekær 1  
5471 Søndersø

Jens Elling

T:. 63 13 14 13  
E: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
www.jelling.it


Jelling.it er specialister i Økonomisystemer, kasseløsninger(POS), webshops, kundehåndtering(CRM) og projektstyring med timesag.  
Vi rådgiver, designer, implementerer og leverer store som små IT-løsninger efter kundens ønsker og behov.
Et andet af vores kerneområder er IT-drift for små og mellemstorevirksomheder og vi servicerer en lang række brancher på forskellige måder. Vi kan bl.a tilbyde alt fra pc-support til serverdrift og hosting.
Samtidig spiller fremtidssikrede løsninger en afgørende rolle i vores udvikling
Vores brede arbejdsområde har givet indblik i mange forskellige arbejdsgange og processer. Det er bl.a. derfor at virksomheden i dag, er i stand til at tidsoptimere arbejdsgangene i de mange varierende typer af udviklingsmiljøer og arbejdspladser.