CompuSoft –IT-systemer til feriecentre, resorts og turistattraktioner.

CompuSoft er flyttet til Søndersø, efter de i længere tid ledte efter større lokaler, ikke langt fra deres hostingcenter på Anderupvej, Odense N. Netop infrastrukturen i forhold til motorvejen og Anderupvej, Odense N, gør Søndersø specielt attraktivt.

”Herudover passede lokalerne perfekt til vores behov, og nu glæder vi os til at blive familiære med omgivelserne. Vores første kontakt med Nordfyns kommune (borgmesteren) i forbindelse med tilflytningen har været yderst positiv. Vi oplevede en meget servicevillig modtagelse”, Siger Thomas Traberg-Larsen

CompuSoft blev etableret i sommeren 1987 af Thomas Traberg-Larsen, som tilbød at sammensætte et IT-system til en jysk campingplads. Stille voksede virksomheden sig større og i 2012 kunne CompuSoft fejre 25 års jubilæum. I dag har virksomheden 21 ansatte, og selvom Thomas Traberg-Larsen til tider har ment, at firmaet var stort nok, har det alligevel vokset sig større i kraft af efterspørgselen. CompuSoft er den største leverandør af IT-systemer i Skandinavien til booking- og administration til bl.a. feriecentre og camping. Markedsandelen i Tyskland er steget markant de sidste 3 år, hvor CompuSoft nu bliver anvendt i mange af Tysklands største feriecentre.

CompuSofts professionelle booking- og administrationssystem indeholder alt det, der skal til for en velfungerende og effektiv reception, og mere til. IT-systemerne er baseret på de nyeste automatikker, onlinebooking og betaling bliver gennemført enkelt, smidigt og hurtigt, og uden efterbehandling til receptionsmedarbejderen. IT-systemerne er udbredt i hele Skandinavien indenfor camping/feriecentre, hotel, ferieboligudlejning o.s.v.

"Vi vil skabe rationelle IT-systemer, der gør det lettere for virksomheder at give en førsteklasses kundebetjening med kun et minimum af personaleressourcer.Dette vil vi gøre gennem udvikling af unikke, fleksible systemer, der giver mulighed for skræddersyede og nyskabende løsninger", Udtaler CompuSoft

Den mangeårige erfaring gør, at CompuSoft hurtigt får overblik over kundens behov, og får skabt de grundlæggende elementer til at komme hurtigt i gang. Alt efter behovet tilbydes en lang række udvidelsesmoduler, for at opnå optimal funktionalitet, her kan bl.a. næves styring af reception, administration, onlinebooking, butik, restaurant, servicebygninger, udlejningshuse og hytter, badeland, wellness, osv. osv.


Vi tilbyder en bred produktporte
følje, som kan tilkøbes efter behov og som kan integreres til ét system.
Derfor benytter vi ofte sloganet: 'Alt med kun ét værktøj'.
fortæller CompuSoft


Interessen er stadig voksende, og inden for de sidste par år, har man udvidet produktsortimentet yderligere i form af selvbetjeningsterminaler, der er 100% ubemandede til lystbådehavne, idrætscentre og svømmehaller. Terminalerne letter receptionsarbejdet, ved at kunden selv bestiller og betaler med kontant eller kort, ligesom man i dag kender fra billetsalg på togstationer. Det nyeste IT-system er marinabooking.dk, som er en platform for lystsejlere, hvor de vil kunne købe eller leje en bådplads, også til kortere varende perioder, og derved være sikret at der er plads, når de kommer frem.

s mere om CompuSoft her


Af Nickie Teresa Larsen
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
22.05.2013