Styrk din virksomhed online


E-business, sociale medier og webshops. Din virksomheds fremtid er i særdeleshed digital. Om du sælger luft-filtre eller fødevarer, så kan din virksomhed ikke undvære nettet. Tag med på en rundrejse ind i online handel og e-business på Ditlevsdal Bisonfarm, hvor Morud Erhvervsklub og Nordfyn Erhverv giver din virksomhed værktøjer til at blive en succesfuld digital forretning.

Tilmeldingsfrist er den 1. november.

Tid og sted: 6. november på Ditlevsdal Bisonfarm.


På Ditlevsdal Bisonfarm tager Morud Erhvervsklub og Nordfyn Erhverv den 6. november livtag med nogle af de mange digitale udfordringer, der kan drille små og store virksomheder. Du får en introduktion til hele spekteret inden for E-business, og du får tydeligt beskrevet de muligheder, som din virksomhed kan se frem til i den digitale fremtid. Du får mulighed for at blive en del af et lokalt netværk, hvor I får ekspert bistand og sparring til bedre at navigere i online salg og markedsføring m.m.


Arrangementet er første del af en serie af arrangementer, der alle tager afsæt i E-business.  Arrangementerne tager udgangspunkt i dine ønsker, så vær med fra starten og få skræddersyet forløbene efter dine behov.


E-business, mobil platform og webshop

Det handler om at være modig, men også at være fornuftig. Man skal sætte sig ned og lytte til sin mavefornemmelse, siger Per Johnsen fra Ultra-Filter, der har taget chancen – og fået succes – med en B2B-webshop inden for et nichemarked. Udfordringen for mig har bl.a. været at tilrette og forstå et B2B- koncept i et B2C miljø. Men jeg tror på, at B2B salg i fremtiden vil foregå på webshops.


Per Johnsen vil fortælle om sine overvejelser og udfordringer i forbindelse med etableringen af webshoppen, og han vil blandt andet komme ind på vigtigheden i en klar online-strategi, som man vil kunne få nogle fif til.


Derudover kommer Henrik Holts fra QBuy for at fortælle om den mobile salgsplatform. Det skal være nemt for kunderne at få fat i jeres varer, og her spiller mobilen en væsentlig rolle. Med QBuy får virksomhederne de optimale betingelser for at møde kunderne, hvor de er.


Med til at styre slaget er Jan Overgaard og Kate Thomsen fra IBIZ-Center, der er et innovationscenter for E-business. Her får du kyndig vejledning til både at tage de første spadeskridt eller til at forsætte en rivende digital udvikling. På dagen vil IBIZ holde oplæg om bl.a. nye salgskanaler og webshop løsninger.Dagen afsluttes med en bisonburger i særklasse fra Europas største bisonfarm.


Arrangementet løber af staben fra kl. 14.00 til 18.30.

 


For medlemmer af Nordfyn Erhverv er prisen 399 kr.
For ikke medlemmer er prisen 499 kr.


For et mere detaljeret program, klik her

Tilmeld dig arrangementet via www.moruderhvervsklub.dkAf Martin Dalgaard Grøn
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
30-10-2013