Samarbejdspartnere


Nordfyn Erhverv har haft  og har i dag et samarbejde med en lang række partnere inden for både offentligt og privat regi. Mange af disse kan også være relevante for virksomheder og iværksættere. I det følgende kan du læse om en del af disse organisationer, foreninger og netværk.
Jobcenter Nordfyn


Jobcentrets vigtigste arbejdsopgave er at hjælpe virksomhederne med arbejdskraft og hjælpe ledige med at finde et job.

Mangler din virksomhed en ny medarbejder eller, er du ledig, skal du rette henvendelse til Jobcenter Nordfyn.

Jobcenter Nordfyn er opdelt i følgende arbejdsområder:


• Jobservice – der hjælper virksomheder med arbejdskraft og ledige med at finde et job.
• Tilbud og vejledning til forsikrede ledige (dagpengemodtagere) og ikke forsikrede ledige (kontanthjælpsmodtagere).
• Virksomhedskontakt – beskæftigelseskonsulenter, som aflægger besøg i virksomhederne.
• Opfølgning af sygdomsforløb, ansøgning om revalidering, afklaring af berettigelse til fleksjob og førtidspension.

Kilde: http://www.nordfynskommune.dk/
Udviklingspark Nord (UpN)


Fonden Udviklingspark Nord (UpN) er et privat selskab, som siden 1997 har udviklet sig til at være en stærk sparringspartner inden for etablering af nye virksomheder og virksomhedsudvikling på Nordfyn. UpN drives uden offentlige driftstilskud.


Gennem professionel rådgivning og kurser - i det omfang og tempo du selv ønsker det - sørger vi for, at du får den bedst mulige start som virksomhedsejer.

I UpN kan du hente inspiration fra og udveksle erfaringer med andre iværksættere.


UpN udlejer attraktive kontorer til nye, såvel som eksisterende, små og mellemstore virksomheder, samt tilbyder kursus- og konferencefaciliteter i vore huse i Bogense og Søndersø.

Hos UpN kan du starte "i det små" i præsentable omgivelser.


Læs mere på www.upn.dk

LAG Nordfyn


LAG Nordfyn er en medlemsforening, der som talerør for kommunens borgere, har til formål at skabe varig og bæredygtig udvikling i det nordfynske landdistrikt hen i mod et attraktivt helårssamfund, hvis udvikling bygger på mangfoldighed og et stærkt lokalt engagement. LAG Nordfyns opgave er at indstille projekter til tilskud under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris Landdistriktsprogram samt at deltage aktivt i Nordfyns samlede landdistrikts- og udviklingsindsats.

LAG Nordfyn råder over ca. 1,5 mio. kr. pr. år til lokale projekter, der kan skabe nye arbejdspladser eller forbedre levevilkårene på Nordfyn.


LAG Nordfyn behandler ansøgninger om projektstøtte løbende, og står klar med gratis råd og vejledning om, hvordan du får din ide gjort til et udviklingsprojekt.


Læs mere på www.lagnordfyn.dk
Væksthus Syddanmark – gør udfordringer til muligheder


Væksthus Syddanmark tilbyder specialiseret sparring til vækstvirksomheder og vækstiværksætter. Sparringen er uvildig, professionel og målrettet din virksomheds behov og vækstpotentiale.
Hos Væksthusene kan virksomheder på Danmarks regning få lagt deres vækstplan og gjort udfordringer til muligheder. Hvert år er næsten 2.500 virksomheder i vækstforløb hos de fem regionale Væksthuse.


Læs mere på www.vhsyddanmark.dk


Enterprise Europe Network


Netværket tilbyder support og rådgivning til virksomheder overalt i Europa og hjælper dem med at få det bedste ud af mulighederne i EU. Netværkets services er skræddersyet til SMVer, men er også tilgængelig for alle virksomheder, forskningscentre og universiteter i Europa.

Kontakt Enterprise Europe Network via tlf. 64 89 24 32 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

southdenmark_logo_5x10

Vil du søge EU-midler?
Vil du samarbejde med andre lande?
Vil du deltage i EU-projekter?
- så kan det Syddanske Bruxelles-kontor hjælpe!
Det Syddanske Bruxelles-kontor eller South Denmark European Office hjælper og assisterer syddanske virksomheder, vidensinstitutioner samt borgere, med at finde projektpartnere med tilsvarende interesse på tværs af andre lande.
Fælles projekter kan blive realiseret ved hjælp af medfinansiering fra EU’s mange støttepuljer.
South Denmark European Office er en fusion af de fire tidligere syddanske EU-kontorer. Samarbejdet skaber forudsætningerne for en øget internationalisering af syddanske virksomheder og offentlige institutioner, og skal sikre konkrete resultater i form af vundne EU-projekter.

Læs mere på hjemmesiden:KarriereCentret


KarriereCentret formidler kontakt mellem erhvervslivet og Syddansk Universitets cirka 20.000 studerende. Det sker både som en service til virksomhederne, der ønsker at samarbejde med studerende om job, studenterjob, projekt og praktik, samt i forbindelse med vores vejledning og karriererådgivning og vores mange arrangementer for studerende og dimittender.


KarriereCentret tilbyder derfor en høj service til virksomheder samt direkte kontakt til en attraktiv målgruppe: dygtige og højt kvalificerede potentielle medarbejdere. Uanset om der er behov for at annoncere et stillingsopslag, en praktikant eller et studiejob, kan du henvende dig til KarriereCentret og få hjælp.


KarriereCentret ønsker, at universitetets studerende oparbejder kontakt til erhvervslivet i løbet af deres studietid. Derfor inviterer vi løbende virksomheder til arrangementer, der giver mulighed for at møde de studerende på Syddansk Universitet. Det er en god mulighed for at se potentielle medarbejdere an i et uformelt forum, samtidig med at din virksomhed får sat fokus på jeres virksomhed som en attraktiv arbejdsplads.


Læs artikel om KarriereCentret her og se Dennis Færch fra KarriereCentret her.


Læs mere på www.sdu.dk/virksomhedsarrangementer